MediMatcher bak kulissene

MediMatcher, en møteplass for arbeidsgivere og arbeidstakere innen helse og omsorg, eksisterer enkelt sagt for at det er behov for den. En vellykket rekruttering er nøkkelen til et vellykket arbeid og det kan ikke gjøres uten de rette verktøyene.

MediMatcher er skapt av profesjonelle innen helse og omsorg. Grunnleggerne har jobbet med rekrutteringer i over 20 år. Det ble hele tiden klarere for dem at det viktigste i alt man gjør er rekruttering som fungerer. Samtidig la de merke til at det er et enormt behov for et bedre system – av det ble MediMatcher skapt.

En enkel virksomhetslogikk

Arbeidstakere får fortelle om yrkeskompetansen sin anonymt på MediMatcher mens arbeidsgivere forteller om arbeidsmulighetene og annet de har å tilby. Deretter kobler applikasjonen sammen arbeidsgivere og arbeidstakere som passer i hop. Via MediMatcher kan arbeidstakeren ta kontakt med arbeidsplassen direkte og alle unngår unødige utfordringer.

Full fart fremover

I dag er det et ungt og slagkraftig team som er ansvarlig for MediMatcher. Arbeidsgruppen er dannet av ivrige fagpersoner fra ulike bransjer som alle ønsker å vokse og utvikle seg. Den erfarne profesjonelle Pasi Kurtti har fungert som konsulentassistent og veileder. Han har jobbet som lege i over 30 år, grunnlagt de vellykkede rekrutteringsselskapene Mediman og Nettiman (et rekrutteringssystem som fungerer via tekstmelding) på 2000-tallet og var med på å starte en medisinsk stasjon. I tillegg til effektivitet har vi altså kunnskap og erfaring fra bransjen over en lang tid!

Det er en hjertesak for teamet å tilby en best mulig kundeopplevelse og spesielt for å muliggjøre rekruttering av drømmer. Teamet på MediMatcher utvikler seg kontinuerlig og omfavner nye områder som reklame i sosiale medier og internasjonalisering.

“I tillegg til effektivitet har vi altså kunnskap og erfaring innen bransjen over en lang tid!”

Sagaen begynte med en familiebedrift

Bak MediMatcher står den finske familiebedriften Medetter Oy. Medetter virker primært som legemottak og innen psykisk helse. På grunn av sin mangeårige erfaring innen bransjen har Medetter-gjengen fått se at nøkkelen til suksess er å skape et godt og fagkyndig personale. MediMatcher eksisterer sånn att alle sparer tid og penger, og finner den riktig passende arbeidsplassen eller arbeidstakeren. Bort med forvirrende byråkrati og unødvendige mellommenn! MediMatcher finner Den Rette effektivt og fordomsfritt.
  • Opprettet av profesjonelle innen helsebransjen
  • Rekrutteringsprosessen kan være stiv – MediMatcher ble skapt for å fikse det
  • En hjertesak for det unge, dynamiske og mangesidige teamet er å hjelpe akkurat Deg!